Löparprylar för blöt höst och kall vinter

Anpassa utrustningen efter årstid. Låt inte regn, blåst eller kyla hindra dig från att springa året runt. Här är några prylar som håller dig varm och torr, och slipper halka.

Houdini’s nya Aiborn SilkMerino underkläder har en unik blandning av silke och merinoull. Mottot är “Get a thicker skin”. Kombinationen av dessa naturmaterial balanserar de viktigaste egenskaperna hos ett bra underställ: upplevelse, känsla, värme, andning, fukttransport, slitstyrka, snabbtorkande, antibakteriell och antistatisk förmåga. I vårt sortiment har vi tagit in kort och lång kalsong samt undertröja med kort eller lång ärm. Köper du ett helt underställ får du en snygg mössa i SilkMerino på köpet.

Från våra vänner på Houdini har vi även hämtat värmande Knee Gaiters som håller knäna varma. Med Houdini Power Wrist Gaiters handledsvärmare håller du händer och fingrar varma.
Vi har även tagit in snygga tights och löparjackor från Houdini som håller dig varm och torr.

Falke, som kanske mest är kända för sin höga kvalitet på strumpor, som vi har i alla längder och tjocklekar, gör även fina löparkläder med skön passform och funktion, även för lite blötare förhållanden. Vi gillar också Falke’s snygga underkläder med tajt passform och läckra tights.