Prova på ‘Natural Running’!

Exklusivt erbjudande för våra kunder

Som ett led i vår filosofi vill vi kunna erbjuda våra kunder exklusiv service, expertkunskap och bra erbjudanden. Vi har därför inlett ett samarbete med löparcoachen Fredrik Ölmqvist. Under våren kommer vi erbjuda gratis löpcoaching i löpteknik med honom vid ett par tillfällen för våra kunder.

Fredrik’s löpcoachingkoncept kallas ‘Natural Running’.

Det huvudsakliga syftet med löpcoachingen är inte att bli snabbare utan först och främst att hitta en bra löpkänsla. När du hittar den kommer löpningen att få en annan dimension.

– Min variant av löpcoaching handlar mycket om just att få till ett bra och naturligt löpsteg. Det går att göra stora förbättringar på kort tid med hjälp av några enkla verktyg för hållning och rörelser.

Vid detta tillfälle kommer Fredrik göra en enkel löpstegsanalys och gå igenom olika ingångar till en bättre löpteknik. Med bra löpteknik ökar du dina förutsättningar att hitta ett flyt och en lätthet i din löpning, att njuta av löpningen samt inte minst lär du dig springa skadefri. Fredrik kommer också att visa några nyttiga övningar för löpspecifik rörlighet och styrka.

– Att förändra sin löpteknik handlar dels om att korrigera många små saker, utan att slå knut på sig själv. För den som vill utvecklas som löpare finns det många saker att slipa på. Men det är en process som tar tid. det räcker inte att göra rörelserna rätt; de skall dessutom utföras mjukt och avslappnat, vilket inte är så lätt alla gånger, förklarar Fredrik.

Anmäl ditt intresse hos oss i butiken, dock senast 30 april. Då det finns ett begränsat antal platser är det först till kvarn gäller. Via epost meddelar vi sedan detaljer om plats, datum och tid. På Fredrik’s websida kan du läsa mer om hans löpcoaching:
www.fredrikolmqvist.wordpress.com

OBS. Erbjudandet gäller för er som handlar skor eller fotbäddar hos oss fram till sista april.

 

2013