Policy och prissättning

Löp & Sko's VD Pierre Ivarsson

Vi är seriösa. Därför säljer vi aldrig löparskor utan föregående fotanalys på spegellåda och grundlig utprovning på löparband, som självklart ingår vid köp.
Vi håller hög service och tillbringar mycket tid med våra kunder, för endast så kan vi uppnå den kvalitetsnivå vi vill arbeta med. Vi vet hur svårt det kan vara att välja rätt sko. Proceduren att hitta rätt sko tar i regel minst en halvtimme. Däremot är det inte OK att medvetet utnyttja vår tid och kunskap om man inte har tänkt att handla hos oss.

Analys och utprovning ingår vid skoköp
Med rätt sko för dina behov minimerar du risken för belastningsskador. Om du har någon form av skadebenägenhet kan vi välja en skotyp som är specifikt anpassad för att motverka detta. Även om du inte har tänkt att köpa skor hos oss kan vi låta dig genomgå en grundlig fotanalys och utprovning. För denna tjänst debiterar vi 300 kr. Då får du med dig ett dokument med information om din fotform, valvtyp, belastning och förslag på lämpliga skomodeller. Vid skoköp hos oss inom en månad dras detta belopp av på priset. Kvittot på en analys och utprovning gäller också som handpenning när du vill lägga undan ett par skor.

Hög garantinivå
Kvalitet lönar sig alltid. Vi följer rek. utpris på skor. Vår filosofi handlar om att ge kunden så mycket kunskap och service som möjligt. Vi tar fullt ansvar för våra kunder, och försöker hålla en hög garantinivå. Som kund hos oss kan du därför alltid komma tillbaka ifall någonting med skon inte känns riktigt bra. I vår verkstad kan vi lästa om skor på bredd o längd, laga hälkappor, göra avlastningar etc. Däremot kan vi inte erbjuda öppet köp eftersom vi inte kan sälja begagnade skor. Istället ser vi till att du som kund har mycket på fötterna innan du väljer sko.