Löp & Sko Kliniken står för Kunskap & Kvalitet

Vi heter Löp & Sko Kliniken för att skadeprevention genomsyrar allt vi gör. Vår personal är diplomerade oprtopedtekniker, sjukgymnaster och skotekniker. Vi kan hitta orsakerna till överbelastningsskador och vända en negativ spiral av skadeproblematik. Vi gör det genom att lyssna och känna, och genom att närstudera rörelserna hos dina fötter och knän när du går och springer på löpband.

Kunskap är vår affärsidé
Först och främst är vi ett kunskapsföretag med omfattande kunskap erfarenhet. Vår expertkunskap inom ortpedi och höga servicenivå är förmodligen de främsta orsakerna till att våra största friidrottsstjärnor och elitlag i fotboll, hockey och handboll har bett om vår hjälp genom åren. Faktum är att alla våra kunder får samma service. För att kunna föreslå en sko med rätt avlastning eller stöd krävs det att vi har en hög servicenivå där kunden får mycket tid och uppmärksamhet.

Kvalitet lönar sig alltid
Vi har en tydlig filosofi som genomsyrar vår verksamhet – i första hand är vi lojala mot dina fötter. Vår personal utbildas kontinuerligt om nya skomodellers ortopediska egenskaper. Som fristående butik har vi möjlighet att säga nej till produkter som ej platsar i sortimentet. Märket på skon får inte styra för vi har alla olika förutsättningar: fottyp, vikt, löpsteg, träningsfrekvens etc.

Våra principer
Löp & Sko Kliniken har funnits sedan 1999 och grundades utifrån ett antal principer: Att aldrig tumma på kvaliteten. Kvalitet lönar sig alltid. Därför måste det få ta tid. Vår kunskap och tid ingår när du köper skor eller ortopediska fotbäddar. Men inte annars. Läs mer om vår policy här.

Våra kunder
Som kund hos oss kan du boka tid med en av våra ortopedtekniker för konsultation eller utprovning av fotbäddar, och du kan givetvis alltid komma tillbaka ifall någonting med skon eller fotbädden inte känns riktigt bra. Våra företagskunder kan ha hundratals anställda, där alla får individuell hjälp med stöd och avlastning. Utöver det dagliga arbetet med ortopedteknik och skoutprovning håller vi även clinics, föredrag och utprovning för grupper och företag. Ibland tar vi emot läkare och sjukgymnaster som vill lära sig hur de kan använda vår specialistkunskap.