Samarbete med företag och föreningar

Musse

Genom åren har vi haft en rad olika samarbetsprojekt, både idrottsföreningar, enskilda lag och individuella idrottsmän. Vi har hjälpt fotbollsspelare i IFK, Gais och Öis: Håkan Mild, Fredrik Lundgren och Alvaro Santos för att nämna några. Kolla gärna in autograferna vid entrén nästa gång. Vi har även jobbat med Frölunda Indians, Redbergslids och Sävedalens handbollslag, Solvikingarna... listan kan göras lång... tennisspelare som Magnus Gustavsson, badminton, innebandy, orienterare...Löparesset Mustafa Mohammed är exempel på en elitidrottare som verkligen har lyssnat på vad vi har att säga. Vårt samarbete sträcker sig över drygt 10 år. (Se separat artikel).

Blixtutryckning för David Beckham

En dag ringde Tord Grip. Det var på den tiden Sven-Göran Eriksson var manager för engelska landslaget, som för tillfället befann sig på träningsläger i Dubai. David Beckham behövde specialinlägg. Jan-Åke Selander, tidigare delägare och Löp & Sko Klinikens välkända frontperson, fick göra en snabbutryckning; han reste ner, gjorde en fotanalys och en avgjutning, flög hem och gjorde klart en fotbädd inom 24 timmar, som sedan skickades med kurir.

Företagscase

Ibland har vi kunnat gå in och hjälpa företag, som när vi blev kontaktade av Posten och under några veckor gjorde inlägg till 600 medarbetare på postterminalen.
– De står ju upp i många timmar och många hade dragit på sig diverse ryggproblem, minns Pierre Ivarsson som var med och startade Löp & Sko Kliniken.
– Vi fick rätta oss efter deras tider, vilket innebar att vi arbetade mellan midnatt och morgon.
  Exempel på andra företag vi arbetat med är SKF, Astra, Räddningstjänsten, Stena Bulk etc. Oftast har det handlat om att vi besöker respektive företag med vår utprovningsutrustning: spegellåga och löpband, som var fallet med och Stena Fastigheter, där utprovningen utfördes under pauserna dag 1 av konferenshelgen och skorna delades ut dag 2.